keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Päivä 2

Aamupaino 95,1kg.

Ensimmäinen laihdutuspäivä tuntui menevän hitaaaasti.

Ostin shakerin ja keittiövaa'an, jotka helpottavat ruokailuja huomattavasti. Illan ratoksi ja mittailun minimoimiseksi kokosin rasioihin valmiiksi 400g kasviskomboja, ja otin seuraavan päivän maitoannoksen (7,5dl) omaan pulloonsa.

Oli kyllä NÄLKÄ koko päivän, eikä yöllä meinannut saada unta (päässäkin toki pyöri monenlaista asiaa). Toivottavasti pian jo helpottaa!

Tänään on ollut ensimmäinen työpäivä dieetin puitteissa. Kiirettä oli onneksi, eli nälkää ei ehtinyt miettiä lainkaan. Jano vain tuppasi tulemaan, kun ei juomaankaan oikein ehtinyt. Vielä ei ollut tarvetta selitellä ruokavaliota, koska taukohuoneeseen ei samaan aikaan osunut muita. Pussidieeteillä on ehkä hieman ikävä kaiku arkikielessä, ja koko tutkimushomman selittäminen voi olla
monimutkaista. Eiköhän tähän kehity jokin pikaselitys, kun asiaa joutuu avaamaan.

Nälästä ja unenpuutteesta huolimatta olo on molempina päivinä ollut melko energinen, mistä ole  kyllä yllättynyt. Lievää päännsärkyä on tosin havaittavissa, mutta ei vielä häiritsevissä määrin.

Sain aavistuksen tulevista taisteluista jo eilisellä kauppareissulla, kun leipomon tuoksut olivat räjäyttää tajunnan. Oli ensimmäinen kerta piiiiiitkäään aikaan, kun en ostanut mitään herkkuja. Meillä (luojan kiitos) mies vastaa ruoanlaitosta, eli minä voin rauhassa keskittyä vain keittoihini. Joululeipomukset jäävät ehkä vähän viime tinkaan, sillä eihän pipareita VOI tehdä ilman et maistelee taikinaa. Vai voiko?  Ehkä voisinkin tänä vuonna välttää esi-jouluähkyn...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti