torstai 13. marraskuuta 2014

Jesjesjes

Aamupaino 88,9kg - eli kuusi kiloa lähtenyt kolmessa viikossa!

Tutkimukseen liittyvä tavoitepaino on jo lähellä, mutta kuten jo aikaisemmin pohdiskelin, ovat kaikki karisevat kilot hyväksi ja tämä mahdollisuus kannattaa hyödyntää kokonaisuudessaan.

Olen muuten hämmentävän lähellä alinta muistamaani aikuispainoa.
Nuorena en vuosiin edes käynyt vaa'alla, mutta edellisellä muutoskierroksella pääsin 88kg asti (-20kg puolessa vuodessa).
Jos olisin tiennyt että laihdutusvalmisteilla tämä kävisi näinkin sutjakasti, olisin saattanut sijoittaa niihin silloinkin. Toisaalta viimeksi uusien tapojen opettelu ja vakiinnuttaminen olivat tärkeä osa prosessia ja tasaisesti pudonnut paino oli loistava motivaattori "ikuiselle läskille".

Tälläkin kierroksella on toki luvassa uusia tapoja ja aikaa niiden sisäistämiseen varmasti menee. Laihdutusvaihe on ihan hyvä alkusysäys, kun jokaista mielihaluaan ei vain voi seurata tai mättää nälissään suuhun mitä tarjolla on (pikaruokaa, leipää, herkkuja). Myös syömisen ennakoiminen ja suunnittelu ovat muodostuneet jo rutiineiksi.

Tällä viikolla ei ole tapahtunut mitään erityistä. Vähän väliä vain kirkastuu se ruokarytmin tärkeys, kun nälän yllättäessä tekisi niin mieli saada äkkiä hiilareita.
Ruokavalikoimaa olen laajentanut herkkusienillä ja iduilla. Odotan jo kovasti maanantain ryhmätapaamista, jolloin toivottavasti saan pussivalikoimaanikin uusia makuja. (Tähän asti kulutuksessa ovat olleet puuro, keitoista purjo-peruna, vihannes ja chili, shakeista mango, banaani, mansikka, suklaa ja minttusuklaa.)

Tänään muuten taas heiluin lähes housut kintuissa kun ne eivät vain yksinkertaisesti pysy päällä. Ehkä pitää sijoittaa vyöhön, kunnes paino asettuu ja uskaltaa ihan uudet pöksytkin ostaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti