keskiviikko 19. marraskuuta 2014

Pirtelölinjalla

Aamupaino 87,7kg - tavoite lähestyy!

Maanantaina oli ryhmätapaaminen. Oli mukava kuulla muiden laihduttajien kuulumisia, ja pohdiskella yhdessä lähestyvää elämäntapamuutosta.

Teimme muun muassa "aarrekartan", eli kollaasin joka kuvasti unelmiamme kolmen vuoden tähtäimellä.  Omalta listaltani löytyi
- järkevä ruokarytmi ja taito osata itsekin laittaa terveellistä ruokaa
- normaalikokoiset farkut
- juokseminen hengästymättä
- tanssiharrastus

Lisäksi keskustelimme paljon muutoksen edellytyksistä ja armollisuudesta, jota se vaatii. Repsahduksia tulee varmasti, mutta ne voi jättää taakseen ja jatkaa "oikealla tiellä". Myös välitavoitteet helpottavat. Olennaista on löytää itselleen hyvä tapa elää terveellisesti. Tässä tutkimuksessa on toki omat reunaehtonsa, mutta myös paljon apua ja tukea tavoitteisiin pääsemiseksi. Ensi tapaamisella saamme ilmeisesti tietää enemmän oman ryhmämme liikuntarytmistä!

Sain myös vihdoin vähän uudistusta ruokapusseihin, uusia puuroja, keittoja ja shakeja. Olisin jo illalla halunnut maistaa niitä kaikkia! Tiistaina nousi kuitenkin yllättäen niin korkea kuume etten ole saanut juuri mitään ravintoa alas. Suklaashaket ovat olleet tämän sairastuvan pelastus.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti