lauantai 22. marraskuuta 2014

Kuumekuurin tulos

Aamupaino 86,3kg. Kuumeesta johtunut ruokahaluttomuus todella hoiti hommansa!

Oletteko koskaan lähteneet kotoa vauhdilla ja vasta kun olette jo puolimatkassa, ja on itseasiassa jo kiire, huomaatte että housut eivät yksinkertaisesti pysy jalassa? En muista todistaneeni riippuhousujen taistelua muiden kohdalla, mutta itseni löydän tästä tilanteesta liiankin usein.
Ensin yritin puolen metrin välein repiä housuja vaivihkaa ylös, kun sekään ei riittänyt lukitsin toisen käteni "huomaamatta" takin taskun kautta housun kaulukseen kiinni ja yritin vain selviytyä lähimpään suljettuun paikkaan niitä kunnolla nostamaan. Mikä ei taas auttanutkaan kuin muutamia metrejä eteenpäin. Voitte kuvitella miltä tällainen eteneminen näyttää, mutta ei auttanut kuin selviytyä.

Ennen housujen totaalilöystymistä ja nostelutuskaa, löysin kuitenkin vihdoin istuvan paidan pikkujouluihin. Ja siitä puuttui X (siis kokomerkinnästä). Olin onnesta soikeana. Seuraavaksi vyön ostoon!

Omaa motivaatiotani arkiliikuntaan olen nyt lisännyt hankkimalla askelmittarin ja asettamalla päivätavoitteeksi 10 000 askelta. Kummasti tulee valittua portaat, tai jopa kaukaisempi bussipysäkki, kun näkee heti miten ne auttavat tavoitteen saavuttamisessa. Housut kintuissa hissi on kuitenkin turvallisempi vaihtoehto.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti